2015. június 29., hétfő

Déva-Budapest futás Böjte Csaba gyermekeiért

Böjte Csaba a célban, a színpadon

Rövid beszámoló képbeszámolóval - Zöld Hiúzok munkacsoport:

Déva-Budapest. 500 kilométer 5 nap alatt. Célba értünk!

Szombat este pár perccel 21.00 óra után az adománygyűjtő váltófutók befutottak a Hősök terére a Mozgás Éjszakája nyitópillanatára. Az utolsó szakaszt azzal a 16 dévai gyermekkel közösen tettük meg, akik a rajtnál is ott voltak. Ez a futás róluk, értük szólt.


Számomra is nagy élmény volt ez az este. Gyönyörű környezetből, a Naplás-tótól indultunk. Tökéletes tempóban és hőmérsékletben, főleg kerékpárúton haladtunk.
A Városligetig nem egészen 18 km-t futottunk. Egy nagyon kedves lánnyal, Leával beszélgettem az út alatt, aki szintén kommunikációval foglalkozik és önkéntesként is tevékenykedik. A futás alatt többen mellém szegődve érdeklődtek Pál Feriről és a Karitászról. smile hangulatjel
A színpadon már várta az utolsó 4 km-en becsatlakozott dévai gyerekeket Böjte Csaba. Több százan, de lehet, hogy több ezren követték az utolsó métereket az óriáskivetőn, a Hősök terén, hiszen ezen az estén a Mozgás Éjszakája program keretében a mozgást, a sportolást is népszerűsítettük, ünnepeltük.
A futás véget ért, de az adománygyűjtés folyatódik. Telefonhívással vagy utalással továbbra is lehet pénzt felajánlani a Szent Ferenc Alapítványnak.Hívd a 13 600-at majd tárcsázd a 20-as melléket. Egy hívás ára 250 Ft!

A Naplás-tó
A gyülekező, várakozó futók

Lea

Egyszer nekünk is lesz saját pólónk


Fodor Krisztina