2015. június 10., szerda

Két éves a Pálferis Karitász

Két évesek lettünk. Bár ez még a totyogós korszak, óriási lendülettel haladunk jó célok felé. Két éve igyekszünk munkaidőnkön túl, szabadidőnkben segíteni, tenni másokért, másokkal. Hogy csak a legutóbbi élményeinket említsem: idei első sikeres szervezőtoborzó találkozónk után megalakultak a munkacsoportok. Számos programon vettünk már részt együtt. Facebook csoportunk napról napra bővül, mára már 700 tagot számlálhatunk.

Szeretnénk, ha közösen ünnepelhetnénk június 14-én, az Élet Házában, Csobánkán.

A csobánkai „Prohászka Ottokár Élet Háza” az Erdélyben működő Dévai Szent Ferenc Alapítvány www.magnificat.ro első Magyarországon létrehozott bentlakó gyermekotthona és lelkigyakorlatos háza. A Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója Böjte Csaba ofm ferences szerzetes, az alapítvány elnöke Vásárhelyi Tamás. Az „Élet Háza” vezetője: dr. Madarassy Ágnes. Mindannyian szeretettel várnak minket.
http://www.elethaza.hu/

Tervezett program:

Június 14.
Indulás 9 órakor a Margit krt-i Hév megállóból.
Érkezés kb. 10 órára, Csobánkára
11 órakor mise lesz az Élet Háza lakóival.

Utána kötetlen együttlét, esetleg kirándulás a közeli szent kúthoz.

Kora délután közös főzés, bográcsozás.
Ebéd után, a délután folyamán körülbelül 2 órát szeretnénk arról is beszélni, milyen élményeket, tapasztalatokat szereztünk már, hol tartunk, hova tartunk, milyen közelebbi és távolabbi terveink vannak. Ha bármi ötleted, észrevételed van, köszönjük, ha megosztod velünk.

Ha van kedvetek, időtök, örülünk, ha gondoltok az ebéd utáni édességre, finomságokra. Hozzatok a piknik kosaratokba minden földi jót, no és pokrócot. Ezeknek az ott élő gyerekek is nagyon fognak örülni. Az Életház szívesen fogad még tartos elelmiszereket is.

Lehetőség van már előző nap lemenni, ott is tudtok aludni. Szombaton segítséggel lehetünk a házimunkában, kert- és lógondozásban is. :) Kérjük, regisztrációd mellett jelöld, hogy mennél-e szombaton és ott aludnál-e.

Kérjük, mindenképpen regisztráljatok SZERDÁIG, fontos, hogy tudjuk, hány főre készüljünk.

https://docs.google.com/forms/d/1lXKCJJRuDvbZpOoBYd6FKiM0xXAF_7rWPmfMzokWRqU/viewform

Szeretettel várunk Téged és partneredet, de örülünk a barátaidnak is.