2015. szeptember 24., csütörtök

174 ezer Ft-ot gyűjtöttünk a szeptember 20-i jótékonysági főzésen

Nagyszerűen sikerült a szeptember 20-i jótékonysági főzésünk a Szimplakerti Háztáji Piacon és az Autómentes Gyermeknap keretében szervezett gyerekprogramunk Deák Bea vezetésével a Kazinczy utcán.

Hálásan köszönjük az önkénteseinknek a segítséget, a látogatóknak az adományokat az ebédért és a süteményekért, a Szimpla Kertnek pedig a lehetőséget a főzésre, a programjaink megtartására.


Az utcafesztivál szervezőinek becslése szerint 4.000 fő vett részt a Kazinczy utca vasárnapi rendezvényein, és ismerkedhetett meg így a Pálferi Karitásszal, és aki fél2 körül felénk járt, találkozhatott Feri atyával is. Nagy öröm számunkra, hogy őt is vendégül láthattuk.

Pénzben nem lehet teljesen kifejezni ennek a remek napnak az eredményét, de azért a számok is jól mutatják a sikerességét, összesen 174.000 Ft adomány gyűlt össze, amit a Twist Olivér munkacsoport által szervezett gyermek- és ifjúságvédelmi programok megvalósítására fordítunk. A megmaradt slambuc is jó helyre került, átadtuk a Budapest Bike Maffia (link: www.bbm.hu) önkénteseinek, akik a Klauzál térre, a Heti betevő ételosztására szállították. A nap történéseiről videó is készült, ennek vágása folyamatban, amint kész, megosztjuk Veletek. 


Nagy Attila, az esemény főszervezője

Köszönjük, hogy eljöttetek, segítettek, velünk voltatok:

Bánhegyi Erika
Bende Kati
Chrzanowska Anna
Deák Beáta
Felbán Edina
Fodor Krisztina
Hadnagy Csaba
Herczeg Noémi
Hofmeister Beatrix
Horváth Gabriella
Hrabovszki Marianna
Illés Olivér
Kapás Rajmund
Kis Nóra
Kovács Ilona
Kuthi Edvárd
Labanc Csaba
Lejtovitz Katalin
Nagy Ferenc
Orosz Adrienn
Pataki Ákos
Péter Dávid
Salamin Pál
Somodi Nándor
Somos Andrea
Szabó Márton
Szepesvári Orsolya
Szilvássy Péter
Tajdina Katalin
Tóth Gergely
és Tóth Gergely (igen, két Tóth Gergőnk volt, az egyikőjük főzött, a másik Geri szervezett)
Tóthné Somodi Csenge
Turai Tünde