2016. március 10., csütörtök

Raktárhelyiségünk felújításáért futunk a Vivicittán


A Pálferi Karitász saját standdal és adománygyűjtő futócsapattal lesz jelen a 2016-os Vivicitta Városvédő Futás kétnapos rendezvényén április 16-17-én.

A jótékonysági futásunk célja a Pálferi Karitász raktárhelyiségének felújítása. 


A 2015-ös SPAR maratonon is futottunk. Feri pedig fogadott minket. :)
Az eddigi működésünk 3 éve alatt több olyan segítő szervezettel, intézménnyel is találkoztunk, akik kívül maradtak a népszerű segítőszervezetek listájáról. Ezáltal jóval szűkösebb anyagi támogatással, de ugyanolyan szívvel-lélekkel, odaadással végzik munkájukat, figyelnek a rájuk bízottakra. Őket is szeretnénk támogatni továbbra is adományokkal, önkéntes munkával.

Hogy mi is többet adhassunk ez év februárjától hosszútávú bérleti lehetőséget kaptunk egy XI. kerületi lakóház pincehelyiségére.

Ezáltal egy régi álmunk vált valóra. Egy helyen tudjuk tárolni a hozzánk érkezett tárgyi adományokat, amelyeket a fenti szervezeteken kívül rászoruló családoknak jutatunk tovább. Tapasztalataink szerint egyre többen vannak ilyen helyzetben. Nekik nagy öröm lehet egy mások által már megunt, de számukra még igencsak hasznos és szükséges bútor, egy kinőtt ruha vagy egy más gyerekek által már nem használt játék.

Az adományok mellett a programjainkhoz használt saját eszközeinket is itt tudjuk majd elhelyezni.

A helyiség korábban biciklis műhelyként működött és a tavaly nyári esőzések során sajnos be is ázott, ezért kisebb felújításra, rendbe tételre is szükség van.

Kérjük, támogasd célunkat a jougyekert.hu oldalon, hogy velünk így mások is célba érhessenek! >>>A futók névsora és vállalt kilométereik:
Barta Erika - 7 km
Bende Andrea - 10 km
Dr. Kovács Zoltán - 21km
Dudás Domonkos - 7 km
Fodor Krisztina - 21 km
Gulyás Róbert - 21 km
Janovicz Andrea - 7 km
Kuthi Edvárd Bálint - 21 km
Mihály Edina - 7 km
Mihók Gabriella - 21 km
Mile Viktoria - 2,5 km
Nagy Attila - 10 km
Podmaniczky Izolda - 7 km
Tóth Gergely - 10 km
Varga Rita - 10 km
Várkonyi Anita - 7 km