2016. május 26., csütörtök

Hozzájárulunk a kritikus tömeghez május 29-én, vasárnap

Újra Rehab Critical Mass, gyertek! Ez egy vidám tavaszi felvonulás, aminek célja, hogy jobb életkörülményeket érjenek el a fogyatékossággal élők. Rengeteg jó program lesz, játékok, koncertek, kavalkád. Fogyatékossággal élőkkel ünnepelünk majd együtt, segítünk az előkészületekben a kiinduló helyszínen, az eligazodásban a felvonulás során, és a játékokban, programokban való részvételben a végső helyszínen. Mindeközben észrevétlenül biztosan mi is egy csapattá válunk. :)

Délután 1-kor találkozunk a Clark Ádám téren: ott, ahonnan indul a sikló. (De persze később is lehet csatlakozni.)
Megismerkedünk, beszélgetünk, segítünk kiosztani színes papírlapokat, filceket és lufikat a résztvevőknek.

2-kor indul az átvonulás az Erzsébet térre, ebben is segítünk annak, aki igényli.

3-ra várhatóan mindenki átér, ekkor indulnak a programok az Erzsébet téren. Körbekísérjük az érdeklődőket, segítünk nekik résztvenni a közös játékokban, hogy ez a nap igazán róluk szólhasson.

4-5-ig biztosan maradunk, de ha úgy látjuk majd, akkor akár tovább is. A nagyszínpadon egészen este 9-ig lesznek koncertek, beszélgetések, paralimpikonok történetei, rögtönzött színházi produkciók, stand-up stb. Közben a négy darab civil szigeten ismeretterjesztő, érzékenyítő játékok, feladatok, beszélgetések.

Gyertek, nagyon jól éreztük magunkat a tavalyi felvonuláson is.

Jelentkezni a karitasz@palferi.hu címen tudtok. Ha bármilyen kérdésetek van, azt is nyugodtan írjátok meg. A regisztrálóknak küldünk majd telefonszámot is, amin elérhettek minket.

Mindenkit szeretettel várunk!

Bővebben a programokról: http://rehabcriticalmass.hu/