2016. június 5., vasárnap

Filep Anita Böjte Csaba előadását is lerajzolta

Grafikus folyamatsegítő a keddi alkalmakon. Hasznos jegyzetek nekünk.


Alkotás közben
Filep Anita önkéntesünk különleges jegyzeteket készített az idei évad utolsó keddi alkalmain. Anita grafikus folyamatsegítő, tréner és coach. A legutóbbi Vivicittá futóversenyen egy mindenki által érthető illusztrációval fogalmazta meg a helyszínen, mire gyűjtünk. A rajz a raktárunkat ábrázolta felújítás előtt és után. Így plakát helyett az ő grafikájával tudtuk rögtön megfoghatóvá tenni közönségünknek, miért futunk Pálferi Karitászosok a Vivicittán és futásunkkal mire gyűjtünk.

Eszünkbe jutott, milyen hasznos lenne a kedd esti alkalmakat is egy-két összefoglaló oldalon látni. Anita vállalta, hogy Pálferi idei utolsó alkalmát, valamint a két meghívott vendég (Kozma-Vízkeleti Dániel és Böjte Csaba) előadását lerajzolja.
"Nem könnyű új poént belevinni, ha az előadó eleve humoros, de azt hiszem, ez most sikerült. - írta nekünk Anita. Elmerültem a rajzolásban, aztán egyszercsak megfordulok és meglepődve látom hogy 20-30 ember áll mögöttem és olvassa a plakátot... :-)"

Valóban nehéz lehet ennyi szellemességet rajzon is átadni, de mi úgy látjuk, tökéletesen sikerült. Érdekes volt látni az alkotást is az előadások alatt és azt, mit és hogyan lehet kiemelni, hogy később tudjuk, miről is volt szó. De talán még azok számára is mondanak valamit a rajzos összefoglalók, akik nem voltak ott.


Mindenkinek kellemes elmerülést a rajzokban!

Kozma-Vízkeleti Dániel előadásának grafikus összefoglalója

Böjte Csaba előadásának összefoglalója I.


Böjte Csaba előadásának összefoglalója II.