2016. június 16., csütörtök

Jönnek-mennek az adományok

A Csak Egyet szervezet pártfogoltjai
a kapott tányérkészlettel

Ez év februárjától az Alapítvány egy XI. kerületi pincehelyiséget bérel a Pálferi Karitász számára. Így most már van hely a saját eszközeinknek, illetve itt tudjuk fogadni és egy helyen tárolni a hozzánk érkezett tárgyi adományokat is, amelyeket rászoruló családoknak vagy szervezeteknek adunk tovább. A helyiség felújításra szorul, ezért egy jótékonysági futás apropóján ismerőseinket, barátainkat kértük meg, támogassák pénzadománnyal a leendő munkálatokat. Picivel több mint 200.000 Ft gyűlt össze. Az egyeztetés elkezdődött, a nyár folyamán felújítjuk a raktárunkat. 

Az adományok viszont folyamatosan érkeznek, amiket próbálunk minél hamarabb a legmegfelelőbb helyekre továbbítani.


A karácsonyi Turay Ida Színháztól kapott csomagokról már beszámoltunk, a pálferis nagyközösségtől a farsangon gyűjtött adományt a Váci Gyermekotthonba vittük, kaptunk tányérkészletet is, ami jól jött a Csak Egyet szervezet egyik pártfogoltjának. Önkénteseinktől, önkénteseink ismerőseitől, barátaitól, munkatársaitól kapott ruha- és tárgyi adományokat is igyekeztünk jó helyekre vinni. Ruhákat pl. konkrét címekre, családokhoz, bútort, szőnyeget, játékokat, ruhákat a Hűvösvölgyi Gyermekotthon fogadott szívesen, legutóbb pedig a tarnabodi Mazsola Gyerekház képviselője, illetve az erki Mikka Makka Biztos Kezdet Gyerekház munkatársai vittek el raktárunkból két IKEÁ-s kiságyat, két babakocsit, három kerekű biciklit, szőnyeget és gyerekruhákat.

A tarnabodi és az erki gyerekházak képviselői útra készen az adományokkal
Köszönjük a felajánlásokat, köszönjük az intézmények képviselőinek és önkénteseinknek is, hogy jó helyre kerülnek az adományok.

Minden segítséget szívesen fogadunk, akár adó, akár fogadó részéről.

Címünk: karitasz@palferi.hu