2016. június 27., hétfő

Szomszédünnep és Garázsvásár a HUMUSZ-szal

A kép illusztráció - forrás: Internet
2016. február óta a XI. kerületi Karinthy Frigyes úton van egy raktárhelyiségünk. Odaköltözésünkkor is már felmerült bennünk, hogy megismertessük magunkat és tevékenységünket a ház és a környék lakóival. Erre most egy kiváló lehetőséget kaptunk a HUMUSZ Szövetségtől akiknek a központja csupán néhány méterre van raktárunktól. 

A Humusz felhívása:

"2016. július 9-én garázsvásárral egybekötött szomszédünnepet rendezünk! Szeretettel várunk mindenkit a környékről és nemkörnyékről egyaránt, aki nem kidobni szeretné a számára már nem kellő tárgyakat, hanem inkább az újrahasználat eme módját választaná! Egy jó garázsvásár vásárlók nélkül azonban fabatkát sem ér, így ha nem a "tulsokcuccodtól" szeretnél így megválni, hanem gazdaságosan szeretnéd megoldani a beszerzést, akkor is itt a helyed! :) A klasszikus garázsvásáron kívül azonban humuszos programokkal is várunk! Aki a kerületből jön, a kollégák által készített sütit is kap! :)"  Tovább a részletekhez és a programhoz >>>

Ezen az alkalmon a Humusz szívesen látja csapatunkat, így a Pálferi Karitásznak is lehetősége lesz a személyes bemutatkozásra, valamint közvetlen beszélgetésekre a környék lakóival és az érdeklődőkkel.  Az eladásra szánt, de a vásár végét követően megmaradt holmikat átvesszük és elraktározzuk. Így addig biztosan jó helye lesz nálunk a megmaradt tárgyaknak, amíg nem találjuk meg új gazdáikat.

Mindenkit szeretettel várunk!