2016. november 24., csütörtök

Vakok Gyermekotthonába látogatunk november 27-én

forrás: Vakok Batthyány Gyermekotthona weboldal
Szeretnél egy vasárnap délután erejéig becsatlakozni a Vakok Batthyány Gyermekotthonának életébe? Gyere velünk november 27-én! A fő program természetesen a játék a gyerekekkel kb. délután 2-től fél 5-ig. De ha van kedved, akkor már bekapcsolódhatsz a délelőtt fél 12-kor kezdődő vasárnapi szentmisébe/igeliturgiába is a helyszínen, majd a rövid ebédszünetben mi, pálferi karitászosok, megehetjük hozott szendvicseinket, vagy egy rövid sétával, játékkal, beszélgetéssel hangolódhatunk az 'igazi' játékra :-).


Lehet, hogy lesz labda vagy gitár, mese, esetleg séta a közeli erdőben vagy az udvaron, de az biztos, hogy unatkozni nem fogsz, mert lesz körülötted egy kisebb vagy egy nagyobb lakója a gyermekotthonnak, akinek lesz ötlete. Ha tudsz gitározni, ne hagyd otthon kedvenc kottáidat! :-)

Ha szeretnél, akkor a gyerekek uzsonnájához gyümölccsel hozzájárulhatsz, illetve még szívesen fogadnak tisztálkodó és tisztító szereket, tartós élelmiszert is, de nyitottságot és játékszeretetet mindenképpen hozzál magaddal.

Bármikor csatlakozhatsz és elindulhatsz, a cím: 1112 Budapest, Mátyás király út 29. (Svábhegy környéke)

A Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthona Óvodája és Általános Iskolájáról itt találsz egy összefoglalót:


Azoknak, akik inkább csapatostul szeretnének érkezni: gyülekező 10.35-től a 21-es busz megállójában a Déli pályaudvarnál. 10.43-kor szállunk föl a buszra (Normafa irányába), és Városkút megállónál szállunk le tíz perc után. Innen további tíz perc sétával érünk el az otthonig.

Ha megteszed, hogy az űrlapon jelzed a részvételi szándékodat a programon (akár csak egy részén), azzal segítesz nekünk abban, hogy meg tudjuk becsülni a létszámot. Köszönjük előre is!

Várunk szeretettel mindenkit, aki kedvet érez magában. Semmilyen előzetes tapasztalatra nincs szükség.

A Karitász szervezői csapata